מתכון פשטידת תירס וגבינה צהובה קלה להכנה | השף הלבן

פשטידת תירס

פשטידת תירס וגבינה צהובה קלה להכנה, מנה מתאימה לארוחת ערב משפחתית

מאת: אורן עוזיאל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תירס וגבינה צהובה

המרכיבים ל 10-15 מנות/תבנית 24 ס"מ:

  • 400 גרם תירס
  • 1 גביע קוטג'(תנובה)
  • 100 גרם גבינת עמק מגורדת
  • 2 כפות קמח תירס/רגיל
  • 3 ביצים
  • 1 גביע לבן
  • מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • כף מרק בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

     מחממים תנור לחום 180 מעלות.

  • 02.

     משמנים תבנית 24 ס"מ, מערבבים את כל החומרים ביחד שופכים לתבנית.

  • 03.

     מעל התבנית מגרדים 50 גרם גבינת עמק.

  • 04.

     מכניסים לתנור ואופים למשך 25-35 דקות.

    טיימר מופעל

    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(112)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.