מתכון פשטידת קישואים דלת-קלוריות | השף הלבן

פשטידת קישואים דלת-קלוריות

פשטידה דלת-קלוריות וצמחונית על טהרת החצילים

מאת: נילי פילבר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים דלת-קלוריות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 קשואים גדולים מגוררים
  • 1 גביע יוגורט
  • 1 ביצה
  • 0.5 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 0.5 כוס קמח רגיל
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 1 כף שומשום
  • 1 כף אבקת מרק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את כל החומרים מלבד השומשום.

  • 02.

    מעבירים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת.

  • 03.

    מפזריםשומשום מעל ואופים בחום של 180 מעלות במשך 35 דקות. לאחר מכן מצננים מספר שעות במקרר.למתכוןפשטידת קישואנוסף של השף הלבן >>

    טיימר מופעל
    00:35:00
הכנת? כאן מדרגים
(146)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.