מתכון פשטידת קישואים עם גבינה | השף הלבן

פשטידת קישואים עם גבינה

פשטידה נהדרת לארוחת ערב משפחתית, מנה מאוד טובה לילדים ומשתלבת נהדר עם סלט מרענן כתוספת

מאת: לאה ירוחם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים עם גבינה

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 8 קישואים גדולים, ומגורדים גס.
  • 500 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס" מגוררת גס
  • 150 גרם קשקבל תנובה מגורד גס.
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' "תנובה" 5%
  • 4 ביצים טרופות
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 2 שיני שום כתוש.
  • כף שמן זית
  • קורט מלח, ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    סוחטים היטב את הקישואים המגוררים ושמים בקערה.

  • 02.

    מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים ואת שאר המצרכים. מערבבים בתנועות קיפול.

  • 04.

    שופכים את התערובת לתבנית מרוחה בשמן זית.

  • 05.

    אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם לחום גבוה. מנמיכים את חום התנור לבינוני וממשיכים לאפות שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.