מתכון פשטידת קישואים עם גבינה | השף הלבן

פשטידת קישואים עם גבינה

פשטידה נהדרת לארוחת ערב משפחתית, מנה מאוד טובה לילדים ומשתלבת נהדר עם סלט מרענן כתוספת

מאת: לאה ירוחם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים עם גבינה

המרכיבים ל12 מנות:

  • 8 קישואים גדולים, ומגורדים גס.
  • 500 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5% "פיראוס" מגוררת גס
  • 150 גרם קשקבל תנובה מגורד גס.
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' "תנובה" 5%
  • 4 ביצים טרופות
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 2 שיני שום כתוש.
  • כף שמן זית
  • קורט מלח, ופלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    סוחטים היטב את הקישואים המגוררים ושמים בקערה.

  • 02.

    מוסיפים את הגבינות ומערבבים.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים ואת שאר המצרכים. מערבבים בתנועות קיפול.

  • 04.

    שופכים את התערובת לתבנית מרוחה בשמן זית.

  • 05.

    אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם לחום גבוה. מנמיכים את חום התנור לבינוני וממשיכים לאפות שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(63)