פשטידת קוטג' ופטריות – מתכון לפשטידה קלה וטעימה | השף הלבן

פשטידת קוטג' ופטריות

פשטידה טעימה ומהירת הכנה. מתאימה גם לחג השבועות.

מאת: שירה פיגנבוים
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קוטג' ופטריות

המרכיבים ל8 מנות:

  • 3 קופסאות קוטג' תנובה
  • 1 קופסת שימורי פטריות חתוכות או חבילת פטריות שמפיניון טריות
  • 1/2 כוס קמח
  • 2 ביצים
  • 1/2 חבילת פתיתי גבינת "עמק" למאפים
  • 1 חבילה שמנת לבישול 15% / 10% "השף הלבן"
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה קוטג' ופטריות.

  • 02.

    מוסיפים ביצים וקמח ומערבבים.

  • 03.

     מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים שמנת לבישול  ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית אפייה משומנת.

  • 05.

    מגרדים גבינה צהובה מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש על ל-180 מעלות לחצי שעה עד להשחמה.

הידעת?

פשטידות הן מנות סופר יעילות. הן יחסית קלות להכנה, אך מזינות, נשמרות טוב לאורך זמן וניתן להאכיל איתם לא מעט אנשים בבת אחת. הן מתאימות לכל סוג אירוע, מסעודה חגיגית ועד ארוחת ערב סתמית במהלך השבוע. בכל הנוגע לפשטידות, תמיד כדאי להכיר כמה שיותר מתכונים. אז אם אתם מחפשים מתכון חדש לפשטידה מפנקת, יש לכם מזל. הבאנו לכם מתכון נהדר לפשטידת קוטג' ופטריות קלה ומהירה להכנה. סלט ירוק בצד – ויש לכם ארוחת ערב מושלמת. תתכוננו להתאהב במתכון חדש.

הכנת? כאן מדרגים
(2002)