מתכון פשטידת כרובית | השף הלבן

פשטידת כרובית

פשטידת כרובית ובצל עסיסית וממכרת

מאת: הני מנצר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פשטידת כרובית

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 3 בצלים מטוגנים
  • ק''ג שקית כרובית קפואה סנפרוסט
  • כוס קמח
  • חצי כוס מיונז
  • 5 ביצים
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינה בולגרית או חמד
  • 500 גרם גבינה לבנה ( ניתן להמיר לקוטג', שמנת או לבן שתאריך התפוגה שלהם מתקרב)
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • פלפל
  • מלח לפי טעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. 

  • 02.

    מבשלים את הכרובית במי מלח עד שהיא מתרככת ומסננים, שומרים כוס מהנוזלים בצד.

  • 03.

     מערבבים את הכרובית והבצל ומוסיפים את שאר החומרים.

  • 04.

    שופכים לתבנית גדולה וגבוהה ואופים בחום של 200-180 מעלות במשך שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(151)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.