פשטידת ברוקולי ופטריות
החבר'ה קופצים לביקור? מחפשים ארוחת ערב משביעה וטעימה? מתכון לפשטידת ברוקולי ופטריות עם בצק עלים שהופשר מראש שמזרז את ההכנה ולא מוריד מהטעם!
חלבי
סוג מתכון
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל תבנית פיירקס גדולה 12 מנות:
- 1 שקית ברוקולי קפוא "סנפרוסט"
- 1 קופסת פיטריות שמפניון
- 1 מיכל שמנת 15% "תנובה"
- 150 גרם גבינה צהובה 'העמק'
- 3 בצלים קצוצים מטוגנים
- 3 כפות קמח
- 2 ביצים
- 1 חבילה (1 ק"ג) בצק עלים מרודד "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
הוראות הכנה:
-
01.
משטחים בצק עלים משובח בתבנית.
-
02.
אופים 10 דקות, לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה קלה.
טיימר מופעל
-
03.
חולטים את הברוקולי במים רותחים, לשפוך את הבצל המטוגן על הבצק האפוי למחצה.
-
04.
חותכים את הברוקולי לחתיכות להניח על הבצל המטוגן, מוסיפים ביצים.
-
05.
מערבבים שמנת וקמח.
-
06.
שופכים מעל הברוקולי לגרד מעל גבינה צהובה.
-
07.
מפזרים פיטריות שמפניון.
-
08.
מכניסים לתנור מחומם ל-180 מעלות למשך 30 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים