פשטידת אספרגוס
פשטידת אספרגוס נימוחה במלית גבינת צ'דר ושמנת מתוקה, מנה משביעה וטעימה להפליא לארוחה חלבית
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות/תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ:
לבצק:
- 100 גרם חמאת תנובה
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות סוכר
- 1 כפית מלח
- 1/2 כוס חלב
למילוי:
- 4 בצלים
- 150 גרם חמאה
- 2 קופסאות אספרגוס
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1 ביצה
- 1 כוס גבינת צ'דר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הבצק היטב במעבד מזון.
-
02.
משטחים את הבצק בתבנית עגולה
-
03.
לחתוך את הבצלים קטן ולטגן את הבצלים עם החמאה עד שיזהיבו, ולפזר בתבנית על הבצק.
-
04.
לחתוך את האספרגוס ולפזר בתבנית מעל הבצל.
-
05.
להקציף שמנת מתוקה, להוסיף לה ביצה ולהקציף שוב. לשפוך את התערובת על האספרגוס ולפזר מעל את גבינת הצ'דר.
-
06.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שזהוב (כ- 45 דקות).
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים