פאסוליה פורי - קרם שעועית לבנה ופטה כבשים | השף הלבן

פאסוליה פורי – ניגוב קרם שעועית לבנה ופטה כבשים עם שום ושמן זית

גיוון רענן לחומוס שמשלב שעועית עם פטה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאסוליה פורי - ניגוב קרם שעועית לבנה ופטה כבשים עם שום ושמן זית
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 6-8:

  • 1 כוס שעועית לבנה מבושלת
  • 2 שיני שום
  • 1/3 כוס גבינת פטה כבשים 5% או 20% פיראוס
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית אורגנו טרי או יבש
  • להגשה: שמן זית, פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את כל המרכיבים למעבד מזון ומעבדים לקרם. מעבירים לקערית הגשה, מזלפים שמן זית ובוזקים פטרוזיליה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.