מקלות גבינה מקמח כוסמין
מקלות גבינה במתכון קל ומהיר, שגם הילדים יטרפו. חטיף קריספי שאפשר לקחת איתך לכל מקום, פיקניק, ים או בריכה.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אריאל בן חמו
עיצוב: אריאל בן חמו
המרכיבים ל20 יחידות:
- כוס וחצי קמח כוסמין
- 100 גרם חמאה "תנובה" רכה
- 100 גרם גבינה לבנה 5% "תנובה"
- 50 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- 2 ענפי אורגנו טרי, רק העלים קצוצים
- 1/2 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל – 200 מעלות בתוכניתטורבו.
-
02.
בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי הגלם עדלקבלת בצק חלק וגמיש. 3-5 דקות לישה. בהתחלה זה נראה שאין מספיק נוזלים, אל תחששוזה מסתדר.
טיימר מופעל
-
03.
מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה למלבןבעובי של כ – 1 סנטימטר.
-
04.
בעזרת גלגלת פיצה או סכין גדולה וחדהחותכים את המלבן לרצועות בעובי של 1/2 סנטימטר.
-
05.
אופים כ – 10-12 דקות או עד שהמקלותמשחימים מעט בכל הצדדים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים