מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח

לחמניות קוטג' קטנות ומתוקות במילוי ריבה שהן גם כשרות לפסח! מתכון מעולה מעמוד הטיקטוק של תנובה שכבש את הרשת

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני לחמניות ריבה כשרות לפסח
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 7-8 לחמניות קטנות:

  • 1 גביע (250 גרם) קוטג׳ 5% תנובה
  • 150 גרם חמאה תנובה
  • 2 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • ריבה (לפי טעם מועדף)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה או במעבד מזון את קמח תפוחי האדמה עם החמאה עד איחוד חלקי.

  • 02.

    מוסיפים את הקוטג׳ ומערבבים עוד עד לקבלת בצק (אם הבצק מעט רטוב, אפשר להעביר למשטח עבודה, להוסיף מעט קמח ולהמשיך ללוש את הבצק. מניחים 15 דק׳ במקרר להתייצבות)

  • 03.

    מרדדים, קורצים עיגולים, מניחים במרכז חצי מהכמות מעיגולי הבצק מעט ריבה, מכסים עם בצק ללא ריבה ומהדקים היטב

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 12 דקות.

    טיימר מופעל

    00:12:00
  • 05.

    מגישים חמים.

  • 06.

    בתיאבון.

הכנת? כאן מדרגים
(18)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.