מאפינס גבינות ופטריות – מתכון קליל ועשיר בחלבון | השף הלבן

מאפינס גבינות ופטריות

מחפשים מתכון קליל לארוחת ערב עשירה בחלבון וטעימה? ככה תכינו מאפינס פטריות וגבינות מושלם

מאת: עינב גרוסמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: יעל מגן

המרכיבים ל 12 מאפינס:

  • 2 גביעי יופלה GO בטעם טבעי "תנובה"
  • 5 כפות פתיתי גבינת עמק "תנובה"
  • 3 ביצים שלמות
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • סלסלת פטריות
  • שליש כוס שיבולת שועל
  • כף שמן זית
  • שקית אבקת אפייה
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 גביעי 250 גרם קוטג' 5% "תנובה"
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    לקצוץ בצל ופטריות ולטגן עם שמן זית

  • 02.

    לערבב את כל החומרים היבשים בקערה

  • 03.

    לערבב את כל החומרים הרטובים בקערה (מלבד הגבנ"צ)

  • 04.

    לערבב יחד את כל החומרים

  • 05.

    למזוג לתבניות מאפינס

  • 06.

    לפזר את פתית הגבנ"צ מעל כל מאפינס

  • 07.

    לאפות כ-35-40 דקות בתנור ב-180 מעלות עד שמזהיב מלמעלה.

    טיימר מופעל
    00:40:00

הידעת?

• 12 מאפינס – 2 מאפינס מכילים כ-20 גרם חלבון

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.