קלצונה במחבת מבצק גבינה לבנה | השף הלבן

קלצונה במחבת מבצק גבינה לבנה

קבלו מנה מפנקת במיוחד! בצק קלצונה מושלם עם גבינה לבנה שכולם אוהבים

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קצלונה במחבת מבצק גבינה לבנה

המרכיבים ל4 מנות:

מצרכים לבצק:
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% של תנובה
  • 1.5 כוסות קמח לבן תופח (או קמח לבן רגיל עם כפית אבקת אפיה)
  • 1 כף חומץ – לא לוותר!
  • 1/2 כפית מלח
למילוי:
  • פתיתי עמק / פתיתי מוצרלה השף הלבן / פתיתי טריו השף הלבן
להברשה:
  • 20 גרם חמאה מומסת או 2 כפות שמן זית מעורבב עם כפית פסטו

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה, מערבבים את כל המרכיבים של הבצק עד שמתקבל בצק אחיד. אם צריך, אפשר להוסיף מעט קמח.

  • 02.

    מחלקים את הבצק ל-4 וכל חלק מגלגלים לכדור על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעיגול, ממלאים בגבינה ומקפלים כמו קלצונה.

  • 03.

    מחממים מחבת היטב בלי שמן ומטגנים את הקלצונה מצד אחד, הופכים, מורחים בחמאה והופכים שוב עד שהופכים לשזופים וזהובים.

  • 04.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(30)