פוקאצ'ה גבינות | השף הלבן

פוקאצ'ה גבינות

מתכון מיוחד וקל להכנה עם גבינה לבנה וקוטג' 5% של תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקאצ'ה גבינות
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים לניתן לחתוך לכ-10-15 פרוסות :

מרכיבים
  • 300 גרם קמח תופח
  • 1/2 חבילת גבינה לבנה 5% (125 גרם) של תנובה
  • 1/2 חבילת קוטג׳ 5% (125 גרם) של תנובה
  • 1 ביצה L
  • 100 מ״ל חלב תנובה
  • 60 גרם חמאה תנובה מומסת
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
גודל תבנית: כלי אפיה 24X24

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    מעבירים את הבצק לתבנית אפיה משומנת, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח גס.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30 דקות או עד שהפוקצ'ה מזהיבה

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מצננים וחותכים לקוביות, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(6)