לחמניות "גבינה" וזיתים טבעוניות - מתכון מהיר וטעים! | השף הלבן

לחמניות "גבינה" וזיתים טבעוניות, מהירות הכנה

לחמניות מהירות הכנה, ללא שמרים, עם מרקם מושלם של חלה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל25 יחידות:

  • 1 חבילה ממרח סויה בטעם טבעי תנובה Alternative
  • 1/2 חבילה טופו בטעם טבעי תנובה Alternative
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 2 כפות חומץ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס זיתים קצוצים
לציפוי:
  • שומשום שחור או קצח

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במעבד מזון סויה, טופו ושמן ומעבדים לקרם חלק. מצרפים את יתר המרכיבים למעט הזיתים ומעבדים לבצק אחיד. מוסיפים זיתים ומערבבים ידנית עד פיזור אחיד.

  • 02.

    מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. מכינים קערית עם מים. בעזרת כף גלידה קפיצית או בידיים יוצרים כדורים בגודל כדור פינג פונג. מחליקים בידיים רטובות ומניחים בתבנית.

  • 03.

    בוזקים שומשום או קצח ואופים 25 דקות עד שתחתית הלחמניה זהובה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)