רחלי קרוט - השף הלבן

רחלי קרוט

בלוגרית, עיתונאית ויזמית. בעלת הבלוגים "קרוטית", "צוציקים", "סופרגוד" ו-"YOOO" ועיתונאית קולינריה בידיעות אחרונות.

המתכונים של

רחלי קרוט

125 מתכונים
סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי

סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וארטישוק ירושלמי הוא תבשיל עמוק בטעמים שמתבשל לאט ומעניק לעוף ולירקות צבע זהוב ומרקם רך ונימוח. הבצל, תפוחי האדמה והארטישוק הירושלמי סופגים את טעמי העוף והופכים כל ביס למלא עושר. ניתן לבשל בתנור או על הגז, עם אפשרות לשדרוג קל על ידי הוספת סילאן למתיקות עדינה. מנה מנחמת ומושלמת לכל המשפחה.
פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה עם שום מקורמל, עגבניות שרי ושמנת בתבנית אחת

פסטה בטעם איטלקי, עם מלא שום ורוטב שמנת 23% מפנק במיוחד
מיני פשטידות בצק עלים- השף הלבן

מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט

ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות
קיש ספירלה רטטוי של רחלי קרוט

קיש ספירלה רטטוי של רחלי קרוט

רחלי קרוט מציגה מתכון לקיש צבעוני במיוחד של ירקות רטטוי ומילוי שמנת קרמי ומפנק. חגיגה לעיניים ולחיך!
סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה

מתכון סופגניות בציפוי קרם מסקרפונה, שערות קדאיף זהובות ודבש

איך מכינים סופגניות? זה לא כל כך מסובך! יש לנו מתכון מעולה לסופגניות ביתיות עם ציפוי של קרם מסקרפונה או גבינת שמנת, שערות קדאיף זהובות ודבש. מעולה לחנוכה
תלוליות כרובית

תלוליות כרובית

תלוליות כרובית בציפוי פריך הן פתרון מהיר וטעים לארוחת ערב. בתערובת של ביצים, עדשים טחונים ומעט פפריקה, הכרוביות נהפכות לאוכל מנחם עם מרקם פריך ומושלם. האפייה בתנור מחממת את הכרוביות ומביאה אותן למרקם רך עם קראנץ' נהדר. המנה הזו משתלבת נהדר עם כל מטבל שאתם אוהבים ומספקת ארוחה מזינה, קלה ומפנקת.

המאמרים של רחלי קרוט

0 מאמרים

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.