מתכון עוגת שכבות טירמיסו | השף הלבן

עוגת שכבות טירמיסו

מתכון קל להכנה של קינוח השכבות האיטלקי והאהוב – עשיר בשמנת וגבינה ולא דורש אפייה.

מאת: מירי אביב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת טירמיסו

המרכיבים לכ-15 מנות/תבנית 26:

לבסיס:
  • 2 כפות סוכר חום
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
  • 150 גרם ביסקוויטים מרוסקים
לקרם:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% שומן מסדרת השף הלבן
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 500 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 500 גרם גבינת מסקרופונה
  • 1/2 חבילה בישקוטים
להכנת כוס הקפה:
  • 1 כפית ליקר קפה
  • מים
  • סוכר
  • חלב
  • 2 כפיות אבקת נס קפה
להגשה:
  • אבקת קקאו או נוגט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מצרכי הבסיס, משטחים בתבנית ומקפיאים.

  • 02.

    לקרם: מקציפים שמנת, חלב, אינסטנט, תמצית וניל וסוכר. מנמיכיםאת מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות.

  • 03.

    מעבירים מחצית מקרם הגבינה על הבסיס.

  • 04.

    טובלים את הבישקוטים בנס קפה ומניחים על שכבת הגבינה.יוצרים שכבה של בישקוטים, ומעליה מוסיפים את המחצית השניה של קרם הגבינה.

  • 05.

    מקררים 24 שעות. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו או נוגט.

הכנת? כאן מדרגים
(106)