מתכון עוגת מוס עם קוקוס | השף הלבן

עוגת מוס עם קוקוס

עוגת מוס שוקולד וקוקוס בציפוי שוקולד-שמנת, עוגה מתאימה לאירוח וכן כשרה לפסח

מאת: שרה לוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת מוס עם קוקוס

המרכיבים ל10-12 מנות:

  • 6 ביצים
  • 2 וחצי כוסות פתיתי קוקוס
  • שלושת רבעי כוס סוכר
  • 1 כף קקאו
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 1 כפית סוכר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

  • 01.

     להמיס על האש את החמאה, השוקולד והקקאו. להוריד מהאש ולקרר.

  • 02.

    להפריד את הביצים ולהקציף במיקסר את החלבונים עם שלושת רבעי הסוכר. להוסיף את הקוקוס עד שהכל מתאחד ואז להעביר את העיסה לתבנית מרובעת ומשומנת.

  • 03.

     לאפות בתנור מחומם מראש, ב- 150 מעלות, כ- 30 דקות, עד שהקוקוס מעט זהוב ורך למגע (רצוי לאפות את העוגה בחלק התחתון של התנור).

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

     להוסיף את החלמונים לשוקולד המקורר ולערבב יחד, עד שהכל נבלע בתוך השוקולד.

  • 05.

     להקציף את השמנת המתוקה עם כפית סוכר לקצף די סמיך ובתנועות קיפול לערבב אותה עם השוקולד.

  • 06.

     למרוח את כל הקרם על העגה המצוננת.

הכנת? כאן מדרגים
(27)