המרכיבים ל8 מנות:
- 2 בצלים קצוצים דק דק
- שלוק שמן
- 3 רסק עגבניות
- כף פפריקה או אבקת מרק עוף
- חצי כפית פלפל שחור ומלח
- חבילת ספגטי ארוכים
- 1 וחצי כוס מים
- חצי כפית אורגאנו בזיליקום מיובשים
- חצי כפית זעתר
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הספגטי לפי ההוראות.
-
02.
מסננים ומשאירים בצד.
-
03.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
-
04.
שמים את הבצל המטוגן בסיר יחד עים כול שאר המצרכים.
-
05.
מחכים עד שהרוטב ירתח ואז מוסיפים את הספגטי ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים