בלינצ'ס גבינה בשתי גירסאות – קלאסי ומשודרג | השף הלבן

בלינצ'ס ממולא גבינה

בלינצ'ס ממולא גבינה, מתכון קלאסי ואהוב, מתאים גם לחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס ממולא גבינה

המרכיבים ל 12 חביתיות בקוטר 20 ס"מ:

  • ½ 1 כוס קמח
  • 1.125 כוסות מים
  • 1.125 כוס חלב
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • ¾ כפית מלח
  • ½ כוס שמן לטיגון
אופציות למילוי גבינה: אופצייה ראשונה
  • 1 גביע גבינה לבנה 9% ללא טעם
  • שקית סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • גרידת לימון
אופצייה שנייה:
  • 1 חבילה גבינת כנען השף הלבן
  • שקית סוכר וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • צימוקים (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים במקצפה ידנית עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.

  • 02.

    מחממים מחבת עם ½ כפית שמן. יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.

  • 03.

    מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט או מגבת נייר נקייה.

  • 04.

    ממלאים, אפשר להוסיף מעל מעט ליקר, לדוגמא, תפוזים.

  • 05.

    אופים עד השחמה ועד שהחביתיות נהיות מעט קשות.

  • 06.

    מגישים.

  • 07.

    הערה: יש צורך בשמן רק עבור החביתית הראשונה. לטיגון יתר החביתיות לא צריך לשמן את המחבת. מטגנים על להבה גדולה כדי שהמחבת תהיה חמה בעת הטיגון.

  • 08.

     

הכנת? כאן מדרגים
(236)