מתכון עוגת בננות ומייפל | השף הלבן

עוגת בננות ומייפל

עוגת בננות ומייפל

מאת: אורטל עזרא
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת בננות ומייפל

המרכיבים ל20-25 יחידות2-3 מגשי אינגליש-קייק:

  • 4 ביצים
  • כוס סוכר חום
  • 0.5 כוס שמן
  • 2 שקיקים של סוכר וניל
  • 1 שקיק אבקת אפייה
  • 2.5 כוסות קמח לבן
  • 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
  • חופן אגוזי מלך שבורים גס
  • קינמון
  • סירופ מייפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד)עם הסוכר הלבן והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק

  • 02.

    מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה ומקציפים עוד כמה שניות.

  • 03.

    מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה,

  • 04.

    מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.

  • 05.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל- 2520 ד',

  • 06.

    נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש( חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש)מיד שמוציאים את העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(32)