המרכיבים ל20-25 יחידות2-3 מגשי אינגליש-קייק:
- 4 ביצים
- כוס סוכר חום
- 0.5 כוס שמן
- 2 שקיקים של סוכר וניל
- 1 שקיק אבקת אפייה
- 2.5 כוסות קמח לבן
- 5 בננות מרוסקות בעזרת מזלג
- חופן אגוזי מלך שבורים גס
- קינמון
- סירופ מייפל
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים במיקסר את הביצים (חלמון וחלבון יחד)עם הסוכר הלבן והסוכר וניל עד לקבלת קרם אחיד וחלק
-
02.
מוסיפים את השמן לאחר מכן את האבקת אפייה ומקציפים עוד כמה שניות.
-
03.
מוסיפים את הבננות ואת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה,
-
04.
מחלקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל קינמון טחון ואת האגוזים.
-
05.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל- 2520 ד',
-
06.
נועצים קיסם במרכז העוגה ובודקים שהקיסם יבש( חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי שהעוגה לא תתייבש)מיד שמוציאים את העוגה מהתנור שופכים בנדיבות סירופ מייפל מעל.
הכנת? כאן מדרגים