מתכון לכרובית צלויה בתנור | השף הלבן

כרובית בתנור

כמה פשוט, ככה טעים: כרובית בעשבי תיבול מוקרמת בתנור

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית בתנור

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 ענף רוזמרין
  • 1 ענף מרווה
  • 1 חבילת כרובית "סנפרוסט" מפורקת לפרחים לא גדולים
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 3 כפות פרורי לחם
  • פתיתי גבינת עמק
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר גדול מרתיחים מים עם ענף רוזמרין ומרווה.

  • 02.

    מוסיפים לסיר את פרחי הכרובית הקפואים ומבשלים כ-5 דקות. מוציאים מן הסיר ומסננים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מעבירים את הכרובית לקערה ומעל מפזרים 3 כפות פרורי לחם, מלח גס, פלפל לבן גרוס ו2 כפות שמן זית.

  • 04.

    מערבבים קלות את תכולת הקערה, עד שכל הכרובית תהיה עטופה בבלילה.

  • 05.

    מעבירים לתבנית גדולה ומשטחים, הכרובית לא צריכה להיות צפופה כמו בפשטידה.

  • 06.

    אופים בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    אופציה להגשה: לאחר 20 דקות, מפזרים מעל פתיתי עמק ומקרימים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 08.

    מגישים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(59)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.