מתכון קרם שניט | השף הלבן

קרם שניט

קרם שניט, קינוח שכל אחד אוהב

מאת: נטלי בן עזרי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם שניט

המרכיבים ל 20:

  • 1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים חתוך לריבועים
  • 2 שמנת מתוקה מסדרת "השף הלבן"
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב "תנובה"
  • 1 אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור על 200-250 מעלות

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה בתבנית של התנור 9 ריבועי בצק עלים של מעדנות (אין להפשיר את הבצק עלים לפני ההכנה רק באותו רגע שמתכוונים להכין את הריבועים).

  • 03.

    לאחר 5 דקות כשהתנור כבר חם מכניסים את ריבועי הבצק לתנור על שהם תופחים ומזהיבים ואז מוציאים אותם ומניחים עוד 9 ריבועים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    את הריבועים הבצק המוכנים מניחים על מגש שיתקררו.

  • 05.

    את השמנת הפודינג והחלב מקציפים לקרם.

  • 06.

    פותחים את ריבועי הבצק שיתקקרו ל-2 וממלאים בקרם (כף גדושה) וסוגרים מעל בוזקים אבקת סוכר.

  • 07.

    יש לשמור בקירור מיד לאחר ההכנה ולכסות בנייר אלומניום לשמירה על הטריות.

הכנת? כאן מדרגים
(315)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.