מתכון עוגת שוקולד פאדג | השף הלבן

עוגת שוקולד פאדג

עוגת שוקולד פאדג

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד פאדג

המרכיבים ל12 מנות:

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 0.75 כוס סוכר
  • 0.25 כוס סוכר(להקציף עם החלבונים)
  • 2 גביעי קרם פרש
  • 350 ג' שוקולד מריר
  • 1 כף גדושה קפה נמס
  • 350 גרם חמאה "תנובה"
  • 0.33 כוס שמנת להקצפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    באמבט אידוי כפול - שמים בסיר שוקולד, חמאה, נס קפה, שמנת ו-3/4 כוס סוכר ולהמיס תוך כדי ערבוב עד לקבלת מסה אחידה וחלקה. להסיר מהאש.

  • 02.

    להוסיף למסת השוקולד חלמונים ולערבב היטב לאחר כל חלמון.

  • 03.

    מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר עד היווצרות קצף יציב ונוקשה.

  • 04.

    לקפל הקצף לתערובת השוקולד.

  • 05.

    יוצקים את המסה לתבנית ואופים בחום 160 צלזיוס כשעה, מנמיכים את חום התנור ל-120 ואופים 15 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מצננים את העוגה ומקררים לילה במקרר (מכוסה היטב)את העוגה מגישים פרוס משולש בכלי בהיר (בניגוד לצבע העוגה) עם תלולית קרם פרש ליד משולש העוגה.ומעל הקרם פרש אפשר לפזר פירות טריים כמו תות שדה, אפרסק, מלון.

הכנת? כאן מדרגים
(43)