מתכון טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים | השף הלבן

טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים

מתכון של טראפלס שוקולד טעימים וממכרים משלושה מרכיבים בלבד: שוקולד מריר, שמנת מתוקה ואבקת קקאו. לפני ההגשה תוכלו לפזר עליהם אבקת סוכר לקישוט

מאת: שף קובי פרסול
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים

המרכיבים ל10-20 יחידות:

  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן מסדרת השף הלבן(אפשר להשתמש גם ב-15% )
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 0.5 שקית אבקת קקאו
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את השוקולד בשקית ובעזרת פטיש של שניצל, מרסקים על קרש חיתוך לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה בינונית.

  • 02.

    מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.

  • 03.

    ממיסים היטב את השוקולד בתוך השמנת ומעבירים למקרר לפחות למשך שעה וחצי.

  • 04.

    בעזרת כפית מוציאים מנות קטנות ומגלגלים בידיים לכדורים קטנים.

  • 05.

    את הקקאו מעבירים לקערה קטנה ומגלגלים את הכדורים - כל אחד בנפרד, בתוך אבקת הקקאו .

  • 06.

    מסדרים את הטראפלים בצלחת ומעל מפזרים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(142)