מתכון עוגת ביסקוויטים קלאסית | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים קלאסית

המתכון האידיאלי לעוגת ביסקוויטים קלאסית – העוגה האהובה שכל אחד יכול להכין בקלות ובמהירות בפחות מעשרים דקות של עבודה!

מאת: אנה אורשנסקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים קלאסית

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 2 פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 4 חבילות ביסקוויטים

הוראות הכנה:

  • 01.

    (לקצפת) לוקחים את הפודינג ושמים בקערה. לאותה קערה שופכים גם את השמנת המתוקה וגם את כוס החלב ומערבבים עם מיקסר עד שנוצרת עיסה אחידה.

  • 02.

    שופכים קצת חלב לקערה נפרדת.

  • 03.

    (לעוגה) לוקחים ביסקוויט וטובלים בתוך החלב עד שהוא ניהיה לח ושמים אותו בתוך התבנית. כך שמים שכבה אחת של ביסקוויטים ומעליה מורחים שכבה של קצפת ומעלייה שמים עוד שכבה של בסקוויטים ומעל שכבה של קצפת, עד סוף התבנית.

  • 04.

    מכניסים למקרר ל 3 וחצי שעות.  

הכנת? כאן מדרגים
(226)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.