מתכון פבלובה עם קרם גבינה ותותים | השף הלבן

פבלובה עם קרם גבינה ותותים

הגולשת אושרית אברג'יל משתפת אותנו במתכון האישי שלה לפבלובה

מאת: אושרית אברגיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
פבלובה עם קרם גבינה ותותים

המרכיבים ל 6 מנות:

לבסיס:
  • 3 חלבונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס אבקת אפיה
  • קורט מלח
לקרם:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות גבינה לבנה
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • מעט תמצית וניל
לקישוט:
  • תותים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: לפבלובה:

  • 02.

    מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר ואח"כ את המלח, ממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף יציב וקשה.

  • 03.

    מקפלים בעדינות את האבקת סוכר

  • 04.

    מזלפים צורות לבחירה: קערות, לבבות (אפשר גם נשיקות)

  • 05.

    אופים בחום 110 מעלות כשעתיים. איך יודעים שזה מוכן? אם הפבלובה נפרדת בקלות מהנייר אפיה- אפשר להוציא מהתנור. מכינים את הקרם: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג ווניל עד שהקרם יציב. מקפלים פנימה גבינה לבנה ושמנת מתוקה. מרכיבים את המנה: מניחים את הקעריות בקרם הגבינה, ומקשטים עם תותים.  אפשרות להמיר את המתכון לפרווה- במקום קרם גבינה ממלאים בקצפת צימחית.

הכנת? כאן מדרגים
(127)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.