מתכון אגסים ביין | השף הלבן

אגסים ביין

קינוח פרווה מרשים וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אגסים ביין

המרכיבים ל4 מנות:

  • 5 אגסים בינוניים ובשלים
  • 500 מ"ל יין אדום
  • 180 גרם סוכר לבן
  • מקל קינמון
  • קורט קטן של ציפורן (טחון)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים סירופ יין: מחממים את היין עם הסוכר, מקל הקינמון והציפורן למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    קולפים את האגסים ומשאירים את העוקץ .

  • 03.

    מעבירים את האגסים לסירופ ומבשלים במשך 25 דקות לערך, בכדי שיתרככו ויקבלו גוון אדמדם.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    לאחר שהתרככו, מוציאים את האגסים לצלחת.

  • 05.

    מצמצמים מעט את הסירופ ע"י המשך בישול כ- 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    יוצקים מהסירופ על האגסים ומקררים, ניתן להגיש גם חם עם גלידה.

הכנת? כאן מדרגים
(362)