מתכון אגסים ביין | השף הלבן

אגסים ביין

קינוח פרווה מרשים וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אגסים ביין

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 5 אגסים בינוניים ובשלים
  • 500 מ"ל יין אדום
  • 180 גרם סוכר לבן
  • מקל קינמון
  • קורט קטן של ציפורן (טחון)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים סירופ יין: מחממים את היין עם הסוכר, מקל הקינמון והציפורן למשך 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    קולפים את האגסים ומשאירים את העוקץ .

  • 03.

    מעבירים את האגסים לסירופ ומבשלים במשך 25 דקות לערך, בכדי שיתרככו ויקבלו גוון אדמדם.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    לאחר שהתרככו, מוציאים את האגסים לצלחת.

  • 05.

    מצמצמים מעט את הסירופ ע"י המשך בישול כ- 10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    יוצקים מהסירופ על האגסים ומקררים, ניתן להגיש גם חם עם גלידה.

הכנת? כאן מדרגים
(363)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.