מתכון עוגת קרמבו כשרה לפסח | השף הלבן

עוגת קרמבו כשרה לפסח

עוגת קרמבו מפתה וכשרה לפסח

מאת: תמר ליפשיץ
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרמבו כשרה לפסח

המרכיבים ל 16 מנות:

לבסיס:
  • 5 ביצים
  • 3 כפות שטוחות של קקאו
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כוס סוכר
למלית:
  • אינסנט פודינג וניל
  • שמנת מתוקה
  • כוס חלב
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות חלב
  • 50 גרם חמאה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבון עם הסוכר.

  • 02.

    מוסיפים את החלמון, הקקאו, תמצית וניל והשמן.

  • 03.

    אופים חצי שעה בתנור מחומם 160 מעלות.

  • 04.

    מקציפים הפודינג עם השמנת והחלב ושמים במקרר עד שהבסיס מתקרר ואז שופכים עליו את הפודינג.

  • 05.

    ממיסים את השוקולד המריר עם החלב והחמאה ושופכים על העוגה שכבה אחידה.למתכוןעוגת קרמבונוסף של השף הלבן >>

הכנת? כאן מדרגים
(248)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.