עוגת קרמבו כשרה לפסח
עוגת קרמבו מפתה וכשרה לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 16 מנות:
לבסיס:
- 5 ביצים
- 3 כפות שטוחות של קקאו
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות שמן
- 1/2 כוס סוכר
למלית:
- אינסנט פודינג וניל
- שמנת מתוקה
- כוס חלב
לציפוי:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 5 כפות חלב
- 50 גרם חמאה
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבון עם הסוכר.
-
02.
מוסיפים את החלמון, הקקאו, תמצית וניל והשמן.
-
03.
אופים חצי שעה בתנור מחומם 160 מעלות.
-
04.
מקציפים הפודינג עם השמנת והחלב ושמים במקרר עד שהבסיס מתקרר ואז שופכים עליו את הפודינג.
-
05.
ממיסים את השוקולד המריר עם החלב והחמאה ושופכים על העוגה שכבה אחידה.למתכוןעוגת קרמבונוסף של השף הלבן >>
הכנת? כאן מדרגים