בלינצ'ס במילוי קרם פטיסייר ותמרים (פרווה)
רוצים להפוך את ארוחת הבוקר שלכם בסוף השבוע לתענוג של ממש?
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
- 12 יחידות עלי בלינצ'ס
- 1 כוס תמרים לחים קצוצים
לקרם הפטיסייר:
- 2 חלמונים
- 2 כפות גדושות קורנפלור
- 2 מכלי קצפת צמחית לבישול (1/2 ליטרׂ)
- 1/2 כוס סוכר
- מחמאה לטיגון הבלינצ'ס
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים את החלמונים עם הסוכר הקורנפלור ותמצית הוניל עם מעט מהקצפת לבישול.
-
02.
מביאים לרתיחה את שאר הקצפת לבישול ומוסיפים את החלמונים.
-
03.
מביאים לרתיחה תוך ערבוב עד שמסמיך היטב.
-
04.
מעבירים לקערה את הקרם המוכן ומצננים היטב.
-
05.
מערבבים את התמרים לתוך הקרם , ממלאים את עלי הבלינצ'ס מקפלים ומניחים על צלחת.
-
06.
ממיסים את המחמאה ומטגנים את הבלינצ'ס מגישים עם אבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים