מתכון בלינצ'ס במילוי קרם פטיסייר ותמרים (פרווה) | השף הלבן

בלינצ'ס במילוי קרם פטיסייר ותמרים (פרווה)

רוצים להפוך את ארוחת הבוקר שלכם בסוף השבוע לתענוג של ממש?

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס במילוי קרם פטיסייר ותמרים (פרווה)

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 12 יחידות עלי בלינצ'ס
  • 1 כוס תמרים לחים קצוצים
לקרם הפטיסייר:
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות גדושות קורנפלור
  • 2 מכלי קצפת צמחית לבישול (1/2 ליטרׂ)
  • 1/2 כוס סוכר
  • מחמאה לטיגון הבלינצ'ס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים את החלמונים עם הסוכר הקורנפלור ותמצית הוניל עם מעט מהקצפת לבישול.

  • 02.

    מביאים לרתיחה את שאר הקצפת לבישול ומוסיפים את החלמונים.

  • 03.

    מביאים לרתיחה תוך ערבוב עד שמסמיך היטב.

  • 04.

    מעבירים לקערה את הקרם המוכן ומצננים היטב.

  • 05.

    מערבבים את התמרים לתוך הקרם , ממלאים את עלי הבלינצ'ס מקפלים ומניחים על צלחת.

  • 06.

    ממיסים את המחמאה ומטגנים את הבלינצ'ס מגישים עם אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(335)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.