מתכון קרפצ'יו סלמון | השף הלבן

מתכון קרפצ'יו סלמון

מנה קלסית קלילה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון קרפצ'יו סלמון

המרכיבים ל4 מנות:

  • 300 גרם פילה סלמון נקי מעצמות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מירין (יין אורז, ניתן להשיג במרכולים ובחנויות מתמחות)
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • 1.5 כף מיץ לימון טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    הוראות הכנה למתכון:

  • 02.

    בעזרת סכין חלקה, צרה וחדה מאוד פורסים את פילה הדג לכיוון הזנב, לפרוסות בזווית של 45 מעלות בעובי דק - 2-4 מילימטר. כשמגיעים לעור מסובבים את הסכין כלפי חוץ כך שהעור לא ישאר מחובר לפרוסת הדג אותה פורסים.

  • 03.

    מניחים את הפרוסות ישירות על צלחת ההגשה כמניפה עדינה.

  • 04.

    בצלוחית טורפים היטב שמן זית, מירין, מיץ לימון טרי וקורט קטן של פלפל שחור גרוס .

  • 05.

    בעזרת כפית יוצקים מעט מהתחמיץ מעל הדג ומעל בוזקים מלח גס ומעט עירית קצוצה.

  • 06.

    מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(209)