מתכון תבשיל בשר עם בטטה, תפו"א ופלפל מתוק פיקנטי | השף הלבן

תבשיל בשר עם בטטה, תפו"א ופלפל מתוק פיקנטי

ארוחה נהדרת למשפחה או לאורחים, מנת בשר עם ירקות עסיסית ואיכותית

מאת: שף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל בשר עם בטטה, תפו

המרכיבים ל 5 סועדים:

  • 1 קופסא קוביות בקר ילי קדירה
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 1 ראש שום קלוף
  • 3 יחידות תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1-2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים או 1 שקית פלפל אדום מתוק לח
  • 4 גזרים חתוכים לטבעות עבות
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כפות אבקת מרק בקר
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • כ 2 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר מחממים את השמן ומטגנים את הבשר הבצל והשום מערבבים עד שהבשר סגור מכל צדיו .

  • 02.

    מוסיפים את המים ומבשלים כ שעה וחצי עד שהבשר מתרכך

  • 03.

    מוסיפים את תפוחי האדמה הבטטה הגזר והפלפל מוסיפים את אבקת המרק ומערבבים ומבשלים כ-1/2 שעה נוספת עד שתפוחי האדמה מוכנים.

  • 04.

    משלימים טעם עם מלח פלפל ומגישים . לחובביקטניות אפשר להוסיף קופסת שימורים אחת של חומוס גרגרים .

הכנת? כאן מדרגים
(365)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.