מתכון עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן | השף הלבן

עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן

עוגה קלילה במתיקות מעודנת ששווה כל ביס

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות אבקת מוס פיסטוק
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף ג'לטין

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים ג'לטין עם חלב ומניחים בצד.

  • 02.

    ממיסים שוקולד לבן ומערבבים עם 250 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים ג'לטין למשך 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת השוקולד.

  • 03.

    מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם מוס פיסטוק עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים יחד היטב. .4ממלאים תבנית סיליקון "סטלה", ממלאים 8 כדורים בתבנית סיליקון ומקפיאים למשך לילה.

  • 04.

    מוציאים את העוגה מהתבנית, מניחים את הכדורים מעל,מחזירים למקפיא ומוציאים כעד רבע שעה לפני הגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(18)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.