כנפיים ברוטב צ'ילי
כנפי עוף ברוטב בר-בי-קיו הן התחלה נחמדה לארוחת בשרים בבית או מחוצה לו.
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 1 ק"ג כנפי עוף טריות
- שמן לטיגון עמוק
להגשה:
- חצי כוס (150 גרם) רוטב ברביקיו מוכן או רוטב צ'ילי חריף מתוק
- 1 בצל אדום, פרוס לטבעות
- מעט פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים ומנקים היטב את כנפי העוף. בעזרת סכין חדה או מספרי מטבח חוצים את הכנפיים לשני "פולקעס" מיניאטוריים.
-
02.
מחממים את השמן בסיר או בצ'יפסר ומטגנים את הכנפיים במשך כ- 8 דקות, עד שהן מזהיבות ומבושלות עד העצם.מניחים על צלחת עם נייר סופג לספיגת השמן.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את הכנפיים המטוגנות לקערה ויוצקים מעל את הרוטב. מערבבים לציפוי אחיד.
-
04.
מחממים היטב מחבת ברזל או מחבת כבדה אחרת.
-
05.
מפזרים על התחתית טבעות בצל ומעל את הכנפיים והרוטב.
-
06.
מטגנים את הכנפיים בתוך הרוטב טיגון קצר, מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד עם המחבת.
הכנת? כאן מדרגים