מתכון מוס נוטלה עם פקאן סיני | השף הלבן

מוס נוטלה עם פקאן סיני

מוס מפנק שכולם יאהבו

מאת: נעמה ינוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס נוטלה עם פקאן סיני

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 2 שמנת מתוקה 32%
  • 1 צנצנת ממרח שוקולד נוטלה 300 גרם
  • 4 ביצים
  • 50 גרם אגוז פקאן סיני קצוץ
  • 1/3 כוס סוכר
  • אבקת קקאו לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים כאשר הן בטמפ' החדר

  • 02.

    מקציפים במיקסר את חלבוני הביצים, בהתחלה בקצב בינוני, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, כאשר מתחיל להיווצר קצף עוברים למהירות גבוהה. מפסיקים כאשר ניתן לטבול אצבע ולהשאיר צורה יציבה.

  • 03.

    מחממים את צנצנת הנוטלה ללא כיסוי המתכת במיקרוגל כ-40 שניות, עד שהיא מתרככת. בקערה נפרדת מערבבים אותה עם החלמונים.

  • 04.

    בקערה נוספת מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה - אין צורך בסוכר בשלב זה.

  • 05.

    מערבבים בעדינות את תערובת הנוטלה ואת הפקאנים לתוך הקצפת לקרם אחיד. לאחר מכן מקפלים פנימה את קצף הביצים בזהירות.

  • 06.

    מוזגים לכוסות אישיות, מקשטים באבקת קקאו, ומקפיאים כ-6 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(148)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.