דג מוסר עטוף בעשבי תיבול
דג מוס עטוף בעישבי תיבול -א פוי בתנור
המרכיבים ל4 מנות:
- חבילת פילה מוסר קפוא של דגי תנובה
- תרסיס שמן חמאה של PAM
- רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
- רבע צרור ריחן קצוץ
- רבע צרור כוסברה קצוצה
- 1 שן שום כתושה
- מלח
- פלפל לפי הטעם
- 1 לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את השום ואת עשבי התיבול יחד ומעבירים לכלי שטוח, ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים ומרססים עם תרסיס שמן החמאה של PAM במשך 6 שניות. שימוש בתרסיס PAM גורם לנו מבלי שנרגיש להשתמש במינימום שמן ובלי לפגוע וטעמו של המוצר אותו אנו מבשלים.
-
02.
לאחר שציפינו את הדגים בשמן חמאה אנו מצפים אותם בעשבי התיבול שהכנו בכלי שטוח.
-
03.
סוחטים לימון מעל הדגים ועוטפים כל פילה ברדיד אלומיניום לצורת מעטפה . מניחים במגש אפיה .
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך 8 עד 10 דקות תלוי בעובי הפילה.
טיימר מופעל
הידעת?
על אף שדגים הם מבין מחומרי הגלם שאנשים הכי מפחדים להתעסק איתם בבית, הם גם נחשבים לחומר גלם פופולרי שמסוגל ליצור מנות נהדרות. חשוב לציין כי הכנה של דגים בבית לא חייבת להיות מסובכת – לא חייבים להיות שף כדי להכין מנת דג עסיסית וטעימה. הדרך הטובה והקלה ביותר להכין אותם במינימום התעסקות בבית היא פשוט להכניס אותם לתנור. בשביל לעזור לכם ליצור מנת דג שתרצו להכין עוד ועוד, הבאנו לכם מתכון דג מוסר בתנור בתוספת עשבי תיבול שיכול לשמש כמנה עיקרית נהדרת, מושלמת לארוחת שישי, ארוחת חג ואפילו ארוחת ערב של אמצע שבוע אם רוצים משהו קצת שובר שגרה.