פשטידת פסטה וגבינות אפויה - מתכון מהיר וטעים לערב | השף הלבן

פשטידת פסטה של סבתא 

פשטידת פסטה אפויה מצוינת עם תערובת גבינות שיש בכל בית. מומלץ להגיש את הפשטידה לצד סלט ירקות טרי – וסגרתם פינה לארוחת הערב המשפחתית!

מאת: עדי אסא
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פסטה

המרכיבים ל6 מנות:

לרכישה >>
  • חצי חבילת פסטה
  • 3 ביצים
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1/2 גביע גבינת קוטג'
  • 1/3 קוביית גבינה בולגרית מפוררת
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1/4 חבילה פתיתי גבינה צהובה
  • מלח
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות ההכנה במים רותחים ומלח, מסננים היטב ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מוסיפים לקערה את שאר המצרכים ומערבבים היטב.

  • 04.

    משמנים תבנית אפייה ושופכים אליה את התערובת, אופים בתנור 30-40 דקות עד שהפשטידה זהובה ושחומה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מגישים לצד סלט טרי.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(204)