עוגת שוקולד עם שקדים ללא קמח
עוגת שוקולד והפעם ללא קמח. מתאימה לחג הפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 10 מנות / תבניות בקוטר 20 ס"מ:
- 250 גרם שקדים
- 250 גרם שוקולד מריר (פרוס לקוביות)
- 250 גרם חמאה רכה
- 250 גרם סוכר
- 6 ביצים (להפריד בין חלבון לחלמון)
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מחממים תמור ל150 מעלות.
-
03.
קוצצים קלות שקדים במיקסר, מוסיפים את השוקולד ושוב קוצצים.
-
04.
מקציפים במיקסר חמאה וסוכר עד שמתקבל צבע לבן. מוסיפים לשוקולד ולשקדים.
-
05.
מוסיפים לתערובת חלמונים (כל פעם אחד ) ומערבבים בעדינות עם כף.
-
06.
בכלי נוסף מקציפים חלבונים. את הקצף שהתקבל מוסיפים לערובת ומערבבים בעדינות עם הכף.
-
07.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת בקוטר 20 ס"מ. אופים עד שהעוגה מתקשה (אך לא מתייבשת). מומלץ להגיש עם פירות יער או דובדבנים חמוצים.
הכנת? כאן מדרגים