מתכון מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות | השף הלבן

מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות

מהיר וקל להכנה

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל20 יחידות:

למאפינס:
  • 3 ביצים
  • 300 גרם (כוס וחצי) סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 200 מ"ל (1 כוס) שמן
  • 400 מ"ל (2 מיכלים) שמנת חמוצה "תנובה"
  • 70 גרם (1/2 כוס) קקאו
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
  • 50-100 גרם שוקולד צ'יפס
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
לקישוט:
  • סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.

  • 03.

    בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, מלח ווניל לתערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים שמן ושמנת חמוצה וטורפים עד שאחיד.

  • 05.

    מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וכהה.

  • 06.

    מעבירים את התערובת לשקעים וממלאים עד לגובה של כ-2/3 משפת השקע.

  • 07.

    מפזרים מעט שוקולד צ'יפס מעל כל מאפין.

  • 08.

    אופים במשך כ-15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 09.

    מצננים בטמפרטורת החדר.

  • 10.

    ציפוי: בקערה קטנה שמים שוקולד קצוץ ושמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על הכיריים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.

  • 11.

    טובלים את החלק העליון של כל מאפין בציפוי השוקולד, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(1405)