מתכון עוגת גבינה מפוארת | השף הלבן

עוגת גבינה מפוארת

עוגת גבינה מהודרת בשלוש שכבות

מאת: עוז שובל
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
עוגת גבינה מפוארת

המרכיבים ל12 מנות:

הטורט:
  • 7 ביצים מופרדות
  • 7 כפות סוכר
  • 7 כפות קמח רגיל, לא גדוש
השכבה השנייה:
  • 2 יחידות שמנת מתוקה
  • 2 כוסות חלב
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 גביעי גבינה לבנה
  • 1 קופסה אננס משומר
השכבה השלישית:
  • מיץ מקופסת האננס
  • ¼ כוס מים
  • 2 כפות סוכר
  • 1/4 1 כפות קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הטורט:

  • 02.

     מקציפים את החלבונים עם הסוכר, עד לקבלת קצף יציב ונוקשה ומוסיפים את הקמח בתנועות עטיפה.

  • 03.

     אופים בחום בינוני, עד להזהבה להכנת השכבה השנייה:

  • 04.

    מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג.

  • 05.

    כשמסמיך, מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף, עד לקבלת קצפת אחידה.

  • 06.

    שופכים ע"ג הטורט האפוי ומסדרים אננס משומר מלמעלה. להכנת השכבה השלישית:

  • 07.

    מבשלים את המיץ המשומר, הסוכר והקורנפלור, עד לקבלת דייסה סמיכה. מסירים מהגז ושופכים ע"ג העוגה מלמעלה.

  • 08.

    מצננים במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(60)