מתכון מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים | השף הלבן

מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים

טעים ומושקע, מתאים גם לחג ט"ו בשבט

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפי מיני פריכים במילוי ממרח תמרים

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 450 גרם קמח
  • 225 גרם סוכר
  • 270 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
  • 1 ביצה
  • 250 גרם ממרח תמרים
  • 4-5 כפות קצפת צמחית לבישול מסדרת "השף הלבן"
  • אבקת סוכר לקישוט

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את החומרים היבשים עם החמאה עד לקבלת פירורים.

  • 02.

    מוסיפים את הביצה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.

  • 03.

    מניחים במקרר לשעה מנוחה.

  • 04.

    לאחר השהיה במקרר, מרדדים הבצק וקורצים בעזרת כוס עיגולים בקוטר 5 ס”מ, יש להקפיד על מספר זוגי של עיגולים.

  • 05.

    אופים את עיגולי הבצק בתנור בחום של 200 מעלות כ-8-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    בקערה מערבבים היטב את ממרח התמרים עם השמנת.

  • 07.

    מורחים 1/2 כל עיגול בממרח התמרים והשמנת, ומניחים מעל עיגול נוסף.

  • 08.

    מניחים על צלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר .להגשה: מומלץ להגיש ליד תה צמחים, נסו למשל תה בבונג עם לואיזה, או תה ירוק עם נענע ולימון.

הכנת? כאן מדרגים
(60)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.