לזניה עם פטריות ושמנת
יוצא ממש ממש טעים מצ"ב תמונה שלא ממחישה עד הסוף כמה זה טעים!!!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית:
- סלסלת פטריות שמפניון
- 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
- 1 בצל קצוץ
- 2 כפיות שום כתוש
- 4 כפות רסק עגבניות
- מלח פלפל
- פפריקה אדומה
- עלי לזניה 9 עלים
- 1 מיכל שמנת לבישול
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הרוטב, מטגנים בצל ושום מוסיפים את הפפריקה האדומה והרסק מוסיפים מים בהתאם לרמת הסמיכות שאתם רוצים עדיף להוסיף בערך כוס מים רותחים.
-
02.
נותנים לרוטב להתבשל ומורידים מהגז
-
03.
בסיר נפרד מטגנים את הפטריות עד שהן רכות מוסיפים את השמנת לבישול מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט מוסיפים את המוצרלה המגוררת ומשאירים מעט בצד להקרמת הלזניה.
-
04.
מרכיבים את הלזניה בצורת שכבות.שכבה של עלים מעל רוטב עגבניות ומעל שכבת השמנת פטריות מקרימים את השכבה העליונה
-
05.
אופים בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים