לזניה עם פטריות ושמנת – טעים ומשביע | השף הלבן

לזניה עם פטריות ושמנת

יוצא ממש ממש טעים מצ"ב תמונה שלא ממחישה עד הסוף כמה זה טעים!!!

מאת: טלי גולדשטיין פרץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לזניה עם פטריות ושמנת

המרכיבים ל תבנית:

  • סלסלת פטריות שמפניון
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • מלח פלפל
  • פפריקה אדומה
  • עלי לזניה 9 עלים
  • 1 מיכל שמנת לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הרוטב, מטגנים בצל ושום מוסיפים את הפפריקה האדומה והרסק מוסיפים מים בהתאם לרמת הסמיכות שאתם רוצים עדיף להוסיף בערך כוס מים רותחים.

  • 02.

    נותנים לרוטב להתבשל ומורידים מהגז

  • 03.

    בסיר נפרד מטגנים את הפטריות עד שהן רכות מוסיפים את השמנת לבישול מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט מוסיפים את המוצרלה המגוררת ומשאירים מעט בצד להקרמת הלזניה.

  • 04.

    מרכיבים את הלזניה בצורת שכבות.שכבה של עלים מעל רוטב עגבניות ומעל שכבת השמנת פטריות מקרימים את השכבה העליונה

  • 05.

    אופים בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.

    טיימר מופעל

    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(505)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.