לזניה עם פטריות ושמנת – טעים ומשביע | השף הלבן

לזניה עם פטריות ושמנת

יוצא ממש ממש טעים מצ"ב תמונה שלא ממחישה עד הסוף כמה זה טעים!!!

מאת: טלי גולדשטיין פרץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
לזניה עם פטריות ושמנת

המרכיבים לתבנית:

  • סלסלת פטריות שמפניון
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כפיות שום כתוש
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • מלח פלפל
  • פפריקה אדומה
  • עלי לזניה 9 עלים
  • 1 מיכל שמנת לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הרוטב, מטגנים בצל ושום מוסיפים את הפפריקה האדומה והרסק מוסיפים מים בהתאם לרמת הסמיכות שאתם רוצים עדיף להוסיף בערך כוס מים רותחים.

  • 02.

    נותנים לרוטב להתבשל ומורידים מהגז

  • 03.

    בסיר נפרד מטגנים את הפטריות עד שהן רכות מוסיפים את השמנת לבישול מלח פלפל ומעט אגוז מוסקט מוסיפים את המוצרלה המגוררת ומשאירים מעט בצד להקרמת הלזניה.

  • 04.

    מרכיבים את הלזניה בצורת שכבות.שכבה של עלים מעל רוטב עגבניות ומעל שכבת השמנת פטריות מקרימים את השכבה העליונה

  • 05.

    אופים בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(505)