פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים
מחפשים תוספת חגיגית לשולחן החג? סידרנו לכם מתכון מצוין לפול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים שיעשיר כל ארוחה
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל5 מנות:
- 1 שקית פול ירוק ללא קליפה "סנפרוסט"
- 5 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
- 5 שיני שום פרוסות
- 4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
- 1 עגבנייה קצוצה
- 5 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל
- 1/2 כף כמון
- מים לכיסוי
- 100 גרם צנוברים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר מניחים שמן זית, שום ועגבנייה קצוצה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות,
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים את שקית הפול, העגבניות המיובשות, המלח, הפלפל והכמון, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי.
-
03.
מבשלים ללא מכסה עד לצמצום הנוזלים
-
04.
מגישים עם צנוברים קלויים מעל ועלי אורגנו טריים ללא הענפים
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים