פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים

מחפשים תוספת חגיגית לשולחן החג? סידרנו לכם מתכון מצוין לפול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים שיעשיר כל ארוחה

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פול עם עגבניות מיובשות, בזיליקום, שום וצנוברים
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 שקית פול ירוק ללא קליפה "סנפרוסט"
  • 5 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 עגבנייה קצוצה
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל
  • 1/2 כף כמון
  • מים לכיסוי
  • 100 גרם צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר מניחים שמן זית, שום ועגבנייה קצוצה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות,

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את שקית הפול, העגבניות המיובשות, המלח, הפלפל והכמון, מערבבים ומוסיפים מים עד לכיסוי.

  • 03.

    מבשלים ללא מכסה עד לצמצום הנוזלים

  • 04.

    מגישים עם צנוברים קלויים מעל ועלי אורגנו טריים ללא הענפים

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)