קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי

מחפשים תוספת קלילה למנגל? יש לנו את המתכון המושלם: קלחי תירס צלויים במרינדה מפתיעה של צ'ימיצ'ורי. מתכון שהוא חובה בכל על האש

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קלחי תירס צלויים במרינדת צ'ימיצורי
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 5 יחידות קלחי תירס "סנפרוסט"
לצ'ימי'צורי:
  • צרור כוסברה
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 4 שיני שום
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית כמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים יחד את כל מרכיבי הצ'ימיצורי.

  • 02.

    מניחים רבע כמות בצד להגשה ואת שאר הצ'ימיצ'ורי מעבירים לקערה עמוקה.

  • 03.

    מעבירים את קלחי התירס לקערה ועוטפים היטב בצ'ימיצ'ורי. משרים לפחות חצי שעה

  • 04.

    צולים על מנגל או על פלנצ'ה מכל הצדדים ומגישים לצד צ'ימיצ'ורי

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.