נקניקיות בציפוי קריספי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

נקניקיות בציפוי קריספי

יש לכם חשק לנקניקיה בלחמניה כמו בדוכן האהוב עליכם? קבלו את הגרסה הקריספית של טירת צבי: נקניקיות מצופות בשברי חטיפים מלוחים ומוגשות בלחמניה עם ירקות ורטבים

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נקניקיות בציפוי קריספי
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 3 מנות:

  • 3 נקניקיות "טירת צבי"
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • 3 כוסות חטיפים מלוחים טחונים גס (ביסלי / צ'יפס / בייגלה)
  • לטיגון: שמן קנולה
להגשה:
  • 3 לחמניות ארוכות
  • קטשופ
  • רוטב מיונז שום
  • חרדל דיז'ון
  • מלפפון חמוץ פרוס
  • צ'יפס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת

  • 02.

    טובלים את הנקניקיות בקמח

  • 03.

    מערבבים בקערה את החטיפים הטחונים

  • 04.

    טובלים את הנקניקיות בביצה טרופה

  • 05.

    טובלים בתערובת החטיפים (כמו שמצפים שניצל בפירורי לחם)

  • 06.

    מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה

  • 07.

    פורסים לחמניות, מורחים חרדל ומיונז ומסדרים פרוסות מלפפון חמוץ

  • 08.

    מניחים נקניקייה בכל לחמנייה ומעל קטשופ.

  • 09.

    מגישים לצד רטבים וצ'יפס. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.