פטוצ'יני פסטו ופרמזן
פסטה פטוצ'יני ברוטב פסטו ופרמזן שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה! מתכון קל ומהיר לפסטה שמתאימה לארוחת הערב המשפחתית ואפילו לארוחת צהריים בעבודה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בן יוסטר
המרכיבים ל4 מנות:
- 500 גרם פסטה פטוצ'יני
לפסטו:
- עלים מופרדים מ-2 צרורות קטנים של בזיליקום
- 100 גרם צנוברים קלויים להזהבה
- חצי כוס שמן זית
- 3 שיני שום
- 1 כפית מחוקה מלח דק
- רבע כפית פלפל שחור גרוס
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את כל רכיבי הפסטו במעבד מזון וטוחנים בפולסים למרקם קצוץ דק אך לא מחיתי.
-
02.
מרתיחים סיר גדול עם מים, ברתיחה ממליחים ב-2 כפות מלח. מבשלים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן.
-
03.
שומרים חצי כוס מי בישול בצד ומסננים את הפסטה.
-
04.
באותו סיר בו בושלה הפסטה מערבבים פסטו ומי בישול. מרתיחים יחד.
-
05.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים בערבוב עדין עד שהרוטב הופך להיות סמיך ונתפס על הפטוצ'יני.
-
06.
מחלקים לצלחות הגשה, מפזרים מעט פרמזן מעל ומגישים.
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים