מטבל ללביבות עם שמנת ועשבי תיבול - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מטבל ללביבות עם שמנת ועשבי תיבול

לביבות בחנוכה הן קלאסיקה בכל בית, אבל עם מה מגישים אותן? קבלו מתכון למטבל מצוין וקליל שמכינים משמנת לבישול, גבינה בולגרית ועשבי תיבול שישדרג לכם את החג

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מטבל ללביבות עם שמנת ועשבי תיבול
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% "השף הלבן"
  • 1 קופסה (250 גרם) בולגרית מעודנת "פיראוס"
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 1 שן שום
  • 2-3 ענפי בצל ירוק
  • חופן פטרוזיליה
  • להגשה: בצל ירוק קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים במעבר מזון וטוחנים למרקם חלק.

  • 02.

    טועמים ומוסיפים מלח, שום או עשבי תיבול לפי הטעם.

  • 03.

    מגישים עם בצל ירוק קצוץ עם לביבות חמות.

  • 04.

    שומרים בקירור.

  • 05.

    בתאבון!

הידעת?

חנוכה הוא ללא ספק אחד החגים האהובים בישראל. בין כל האלמנטים הנהדרים של החג הזה. יש מעט דברים טובים יותר בחג החנוכה מאשר צלחת גדולה ועמוסה של לביבות חמות ונימוחות. לרובנו מדובר בטעם נוסטלגי היישר מהילדות. לביבות בחנוכה הן קלאסיקה בכל בית, אבל עם מה מגישים אותן? קבלו מתכון למטבל מצוין וקליל שמכינים משמנת לבישול, גבינה בולגרית ועשבי תיבול שישדרג לכם את החג. עם המטבל הזה לא חובה להגיש אותן רק בחנוכה, למעדה הן מושלמות לאורך כל השנה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.