סלט תפוזים וגבינת ברי | השף הלבן

סלט תפוזים וגבינת ברי

מתכון של יהונתן שרביט ממשחקי השף ברשת 13 לסלט מיוחד עם פלחי תפוז, שומר, גבינת ברי של COLLECTION, לימון כבוש ואריסה

מאת: יהונתן שרביט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תפוזים וגבינת ברי
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 3 פילטים מתפוז
  • 1 פילטים מלימון
  • 1 שאלוט קצוץ
  • חצי כפית אריסה
  • חצי כפית לימון כבוש
  • 1 כפית שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • קורט זרעי כוסברה גרוסה
  • קורט זרעי כמון גרוסים
  • חופן מיקרו כוסברה
  • 1 יחידה שומר - פרוס דק במנדולינה
  • 150 גרם ברי "COLLECTION"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט למעט השומר, מיקרו כוסברה והגבינה.

  • 02.

    מניחים את הסלטון בקערת הגשה ומפזרים מעט מהגבינה מלמעלה

  • 03.

    מסביב לסלט מסדרים את השומר הפרוס

  • 04.

    מקשטים במעט מיקרו כוסברה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.