לביבת ירק וגבינות | השף הלבן

לביבת ירק וגבינות

מתכון של יהונתן שרביט ממשחקי השף ברשת 13 ללביבת ירק מיוחדת ועשירה עם גבינות גאודה ופרמזן של COLLECTION

מאת: יהונתן שרביט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבת ירק וגבינות
צילום: משחקי השף (רשת 13) עיצוב: משחקי השף (רשת 13)

המרכיבים ל4 מנות:

ללביבה:
  • 80 גרם לשון הפר קצוץ
  • 80 גרם חובזה קצוצה
  • 20 גרם שמיר קצוץ
  • 20 גרם בצל ירוק
  • 1 תפוח אדמה מגורד-מסונן
  • 1 שן שום כתושה
  • 3-4 ביצים
  • כפית מלח
  • 75 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 75 גרם פתיתי גאודה עמק
  • גרידה מלימון אחד
לטיגון: שמן קנולה
להגשה
  • לחם שאוהבים
  • טחינה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל מרכיבי המסה ללביבה, מתבלים ומניחים במקרר רבע שעה

  • 02.

    מחממים מחבת בינונית עם שמן ניטרלי לטיגון

  • 03.

    בעזרת כף לוקחים מהמסה שהכנו ומורידים לשמן החם-יש לשים לב שהשמן לא עולה מעל 170-180 מעלות

  • 04.

    מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג

  • 05.

    מגישים את הלביבה לצד לחם שאוהבים, טחינה וירקות

הכנת? כאן מדרגים
(0)