גלידוניות סמודי
רוצים לגוון את המתכונים הקפואים של הקיץ? שילבנו בשבילכם 2 קלאסיקות: שייק פירות וגלידוניות! מתכון לגלידוניות סמודי מפירות טרופיים שמכינים בקלי קלות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 12-15 יחידות:
- 2 כפות חלב מרוכז
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- ½ שקית (150 גרם) סמודי צהוב "סנפרוסט"
- ¼ שקית (75 גרם) פירות יער קפואים "סנפרוסט"
- לציפוי: שוקולד מריר מומס
גודל תבנית: מגשית קרח
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים יחד את הסמודי הצהוב עם החלב המרוכז והשמנת להקצפה בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד
-
02.
מוזגים את התערובת למגשית קרח, מקשטים עם קוביות קרח ומעבירים להקפאה
-
03.
לאחר שקוביות הסמודי קפאו, מחלצים אותן לרשת ומזלפים מעליהם שוקולד מריר מומס.
-
04.
שומרים את הגלידוניות בהקפאה עד להגשה
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים