מג'יק של (MAGIC SHELL) – קערת סמודי בננה-תמר עם מטבע שוקולד
הטרנד ששבר את הטיקטוק בגרסה בריאה (וטעימה) יותר! קערה עם סמודי בננה תמר שמעליו יש מטבע שוקולד ששוברים עם כפית. המתכון הכי מפנק שתכינו בקיץ הקרוב
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל2 מנות:
- 1 בננה
- 1 תמר
- 1 כוס קרם קוקוס
לציפוי השוקולד:
- 100 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות שמן קנולה
לעיטור:
- שקדים גרוסים
- שבבי קוקוס
- 1/3 כוס דובדבנים קפואים "סנפרוסט"
גודל תבנית: קעריות הגשה
הוראות הכנה:
-
01.
בבלנדר טוחנים את הבננה והתמר יחד עם קרם הקוקוס עד לקבלת מרקם קרמי (הדומה לגלידה).
-
02.
מעבירים את הסמודי לקערות, משטחים לגובה אחיד ומקפיאים ל-15 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
להכנת ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד והשמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות.
-
04.
מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
-
05.
מוזגים את השוקולד המומס על גבי הסמודי הקפוא בקערות בשכבה אחידה ומקשטים בקוקוס/בננה/אגוזים ודובדבנים.
-
06.
כשמגישים, שוברים בעזרת כפית את שכבת השוקולד.
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים